Μπάνιο

Πολυτέλεια και χλιδή που σας αφήνει άφωνους
Εταιρια arrow Καυστήρες Πέλλετ arrow ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ - ΞΥΛΟΥ arrow ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35
Καυστήρες Πέλλετ arrow ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ - ΞΥΛΟΥ arrow ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35

ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35

ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35


Price per Unit (piece): Euro4 100.00


ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΩΣΗ 35 KW ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΩΣ 280 Μ2 .ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ {90%) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΥΣΗΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ / ΣΕΡΒΙΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μήπως οι λέβητες ήρθε μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας με υφασμένα σειρά pellet λέβητες. Φυσικά, είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιούν, εκτός από τους ξύλινους σβόλους και χωρίς κουκούτσι κεράσια, κεράσι, κλπ. ..
Για άλλα καύσιμα, τα οποία χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα παραγγελία απαιτεί επιπλέον μηχανισμός προσαρμογής της δοσολογίας, έτσι θα πρέπει να συμβουλευτείτε το τμήμα μας από την κατασκευή.
Η τελευταία φορά που όλα τα παρόν και αγρο σφαιρίδια. Αυτό γεννήτριες σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι την προβλεπόμενη δύναμη του λέβητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η θερμογόνος δύναμη των αγροτικών pellets καθώς και η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να γίνεται συχνότερα σε σύγκριση με τους ξύλινους σβόλους, επειδή το ποσό της τέφρας αυξήθηκαν.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του αμφισβήτηση την οικουμενικότητα της σειράς Υφαντά καυσίμου είναι να στραφεί η αυτόματη φόρτωση των σβόλων σε ξύλο χέρι και άνθρακα με μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό έχει παραμείνει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της δομής μας, με τη διαφορά ότι τώρα Rostova για το ξύλο και άνθρακα από χυτοσίδηρο και εύκολα εναλλάξιμα. Τι είναι αυτό που διακρίνει αυτές τις λέβητες σε μια ειδική σειρά; Πάνω απ 'όλα τα υφαντά με εναλλάκτες CEVNI. Οι σωλήνες χωρίς συγκόλληση λέβητα τέσσερα σωστά turbulators σπείρα. Το γεγονός αυτό επηρέασε τόσο το βαθμό χρησιμοποίησης και το καλύτερο και πιο εύκολο τον καθαρισμό. Οι λέβητες είναι μέσα από τα ακροφύσια θαλάμου καύσης ανοξείδωτου χάλυβα για την κατανομή του βοηθητικού αέρα. Προέρχομαι από ένα ειδικό αέρα φυγοκεντρικό ανεμιστήρα που δεν έχει καμία σχέση με την εισαγωγή του αέρα. Δευτεροβάθμια αέρα επηρεάζει την ποιότητα των καυσαερίων και της σκόνης, η οποία επηρεάζει την εμφάνιση σοβαρής θέμα nesagorelih στο changer. Έτσι, με άμεσο τρόπο να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου. Η νέα σχεδίαση των ακροφυσίων των πυρίμαχων χυτοσίδηρο, η οποία έρχεται μέσα από την εισαγωγή του αέρα για την καύση.
Νέα μορφή των ακροφυσίων επιτρέπει την καλύτερη διανομή του αέρα καύσης pellet. Επίσης, ακροφύσια βρίσκονται στις γωνίες του αντιτάσσει μπορούν να δεχθούν έως και ανά πάσα στιγμή και έχουν την τάση να προσεγγίσουν το ακροφύσιο και η διεξαγωγή του αέρα. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο καθαρά ακροφύσια.
Η δομή αυτή έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε εύκολα το απαερίων πρόσληψη ανεμιστήρα και αυτοματοποίηση των διαδικασιών, η οποία υπαγορεύει sagoravanja με βάση τις πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα του αέρα στα καυσαέρια, το οποίο στέλνει ένα αισθητήρα λάμδα. Είναι πλέον δυνατή μόνο μετά από ειδική αίτηση.
όλα αυτά τα εποικοδομητικά βελτιώσεις στη σειρά υπάρχουν υφασμένα με το μέγιστο βαθμό χρησιμοποίησης του θαλάμου καύσης και εναλλάκτες, και ότι το ποσοστό πηγαίνει πάνω από 90 τοις εκατό. Όρια στις εκπομπές του CO, CO2 και σωματίδια σκόνης στο πλαίσιο των προτύπων της ΕΕ, έτσι αυτή η σειρά έχει όλες τις προϋποθέσεις για τη λήψη παροχών στην αγορά της ΕΕ λόγω των οικολογικών χαρακτηριστικών του


ΦΟΥΡΝΟΣ 60ΑΠ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΡΑΦΙΤΗΣ
ΦΟΥΡΝΟΣ 60ΑΠ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΡΑΦΙΤΗΣ


TERMOCAMINO WF25 DSA
TERMOCAMINO WF25 DSA


s489
s489


Auria 5
Auria 5


Pomolo 02
Pomolo 02


ΛΕΚΑΝΗ SPRINT
ΛΕΚΑΝΗ SPRINT


ΛΕΚΑΝΗ MANARA X.Π.
ΛΕΚΑΝΗ MANARA X.Π.


4) Gala E-602
4) Gala E-602


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ROVERE PROFILI
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ROVERE PROFILI


s426
s426


LAMINATE 7D 4175 CENTURY OAK GREY
LAMINATE 7D 4175 CENTURY OAK GREY


ESMERALDA CRYSTAL
ESMERALDA CRYSTAL


KO-SY 4
KO-SY 4


plak_fus_petrom5
plak_fus_petrom5


Astro Nero
Astro Nero


s675
s675


ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ
ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ


INSERTO 50 CRYSTAL VENTILATO
INSERTO 50 CRYSTAL VENTILATO


ΕΣΤΙΑ 58HL 631 ΑΦΗΣ
ΕΣΤΙΑ 58HL 631 ΑΦΗΣ


Galaxy Opaque
Galaxy Opaque


Κατηγορίες

Οικοδομικά Υλικά


Ka-Za