Μπάνιο

Πολυτέλεια και χλιδή που σας αφήνει άφωνους

 

Μπάνιο

Μοντέρνα γραμμή με μοναδικά σχέδια

 

Κουζίνα

Σύνολα πρωτοποριακά και άψογα αισθητικά

 

Δάπεδο

Φινέτσα στυλ και σύνχρονη σχεδίαση
Εταιρια arrow Καυστήρες Πέλλετ arrow ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ - ΞΥΛΟΥ arrow ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35
Καυστήρες Πέλλετ arrow ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ - ΞΥΛΟΥ arrow ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35

ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35

ΛΕΒΗΤΑΣ RADIJATOR BIOMAX 35


Price per Unit (piece): Euro4 100.00


ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΩΣΗ 35 KW ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΩΣ 280 Μ2 .ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ {90%) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΥΣΗΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ / ΣΕΡΒΙΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μήπως οι λέβητες ήρθε μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας με υφασμένα σειρά pellet λέβητες. Φυσικά, είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιούν, εκτός από τους ξύλινους σβόλους και χωρίς κουκούτσι κεράσια, κεράσι, κλπ. ..
Για άλλα καύσιμα, τα οποία χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα παραγγελία απαιτεί επιπλέον μηχανισμός προσαρμογής της δοσολογίας, έτσι θα πρέπει να συμβουλευτείτε το τμήμα μας από την κατασκευή.
Η τελευταία φορά που όλα τα παρόν και αγρο σφαιρίδια. Αυτό γεννήτριες σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι την προβλεπόμενη δύναμη του λέβητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η θερμογόνος δύναμη των αγροτικών pellets καθώς και η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να γίνεται συχνότερα σε σύγκριση με τους ξύλινους σβόλους, επειδή το ποσό της τέφρας αυξήθηκαν.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του αμφισβήτηση την οικουμενικότητα της σειράς Υφαντά καυσίμου είναι να στραφεί η αυτόματη φόρτωση των σβόλων σε ξύλο χέρι και άνθρακα με μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό έχει παραμείνει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της δομής μας, με τη διαφορά ότι τώρα Rostova για το ξύλο και άνθρακα από χυτοσίδηρο και εύκολα εναλλάξιμα. Τι είναι αυτό που διακρίνει αυτές τις λέβητες σε μια ειδική σειρά; Πάνω απ 'όλα τα υφαντά με εναλλάκτες CEVNI. Οι σωλήνες χωρίς συγκόλληση λέβητα τέσσερα σωστά turbulators σπείρα. Το γεγονός αυτό επηρέασε τόσο το βαθμό χρησιμοποίησης και το καλύτερο και πιο εύκολο τον καθαρισμό. Οι λέβητες είναι μέσα από τα ακροφύσια θαλάμου καύσης ανοξείδωτου χάλυβα για την κατανομή του βοηθητικού αέρα. Προέρχομαι από ένα ειδικό αέρα φυγοκεντρικό ανεμιστήρα που δεν έχει καμία σχέση με την εισαγωγή του αέρα. Δευτεροβάθμια αέρα επηρεάζει την ποιότητα των καυσαερίων και της σκόνης, η οποία επηρεάζει την εμφάνιση σοβαρής θέμα nesagorelih στο changer. Έτσι, με άμεσο τρόπο να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου. Η νέα σχεδίαση των ακροφυσίων των πυρίμαχων χυτοσίδηρο, η οποία έρχεται μέσα από την εισαγωγή του αέρα για την καύση.
Νέα μορφή των ακροφυσίων επιτρέπει την καλύτερη διανομή του αέρα καύσης pellet. Επίσης, ακροφύσια βρίσκονται στις γωνίες του αντιτάσσει μπορούν να δεχθούν έως και ανά πάσα στιγμή και έχουν την τάση να προσεγγίσουν το ακροφύσιο και η διεξαγωγή του αέρα. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο καθαρά ακροφύσια.
Η δομή αυτή έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε εύκολα το απαερίων πρόσληψη ανεμιστήρα και αυτοματοποίηση των διαδικασιών, η οποία υπαγορεύει sagoravanja με βάση τις πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα του αέρα στα καυσαέρια, το οποίο στέλνει ένα αισθητήρα λάμδα. Είναι πλέον δυνατή μόνο μετά από ειδική αίτηση.
όλα αυτά τα εποικοδομητικά βελτιώσεις στη σειρά υπάρχουν υφασμένα με το μέγιστο βαθμό χρησιμοποίησης του θαλάμου καύσης και εναλλάκτες, και ότι το ποσοστό πηγαίνει πάνω από 90 τοις εκατό. Όρια στις εκπομπές του CO, CO2 και σωματίδια σκόνης στο πλαίσιο των προτύπων της ΕΕ, έτσι αυτή η σειρά έχει όλες τις προϋποθέσεις για τη λήψη παροχών στην αγορά της ΕΕ λόγω των οικολογικών χαρακτηριστικών του


Stairs Trasforma 15
Stairs Trasforma 15


Σκαπιτσαριστά Ρόδον 10x30 cm
Σκαπιτσαριστά Ρόδον 10x30 cm


Ακανόνιστη Αντίκ Καφέ Μικρή
Ακανόνιστη Αντίκ Καφέ Μικρή


GO ΝΙΠΤΗΡΟΣ
GO ΝΙΠΤΗΡΟΣ


Bella Vista 2
Bella Vista  2


Στρόγγυλες Εστίες
Στρόγγυλες Εστίες


s460
s460


Σκάλα Ρόζα
Σκάλα Ρόζα


ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ 0400
ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ 0400


Cassandre 3
Cassandre 3


s433
s433


s710
s710


style
style


s893
s893


ΝΙΠΤΗΡΑΣ EΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ SEREL 2049
ΝΙΠΤΗΡΑΣ EΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ SEREL 2049


ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ KITURAMI TURBO PLUS
ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ KITURAMI TURBO PLUS


ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ LT 3070
ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ LT 3070


Πλακάκι Σέλας 30x30 cm
Πλακάκι Σέλας 30x30 cm


MONOBLOCCO 600 TONDO
MONOBLOCCO 600 TONDO


ΣΕΤ ΨΗΣΤΑΡΙΑ 03070
ΣΕΤ ΨΗΣΤΑΡΙΑ 03070


Κατηγορίες

Οικοδομικά Υλικά


Ka-Za